Ebook Nota Inspirasi Shaklee Sedia Menemui Anda

Ebook Nota Inspirasi Shaklee


Dalam naskhah Nota Inspirasi Shaklee ini, Puan Natrah berkongsi segala-galanya yang seorang pemilik bisnes Shaklee perlu tahu sedari awal mendaftar sebagai ahli. Maklumat berkaitan syarikat, cara bisnes dijalankan serta panduan untuk berjaya dalam bisnes Shaklee atau MLM yang lainnya.
Ulasan oleh Hifzaila Hafni

Saya pasti Puan Natrah seorang yang komited dan cinta apa yang dia lakukan.  Seorang ibu yang membina kerjaya dari rumah dan mendidik anak-anak dengan tangannya sendiri.  Dia melalui pengalaman sebagai pengedar sah Shaklee yang saya yakin, memberi banyak kebaikan dalam kehidupannya.
Ebook beliau lengkap dengan panduan menjadi pengedar, ketelusan sistem jaringan mereka hingga membantu ramai menjana pendapatan yang lumayan, malahan kejayaan-kejayaan telah terbukti untuk menjadi dorongan kepada mereka yang masih mencari jalan untuk membuat pendapatan sampingan bersama Shaklee.

Di dalam ebook ini, Puan Natrah telah menyusun secara terperinci panduan sistem MLM Shaklee. Dimulakan dengan bagaimana cara dan apa keistimewaan mereka yang mendaftar sebagai ahli.


Pelbagai kisah dan pengalaman mereka yang sudah menyertai syarikat ini juga boleh anda baca. Kejayaan-kejayaan ibu muda tersebut amat menginspirasikan dan boleh menjadi contoh kepada anda yang masih tercari-cari jenis perniagaan untuk dimulakan.


Bagi anda yang berminat dengan Shaklee, anda harus beli ebook ini dan boleh berhubung terus dengan Puan Natrah. Saya pasti beliau sudi memberi tunjuk ajar.Tahniah Puan Natrah atas kelahiran buku panduan ini.


Nor Amalina Rohaizad


Ebook Nota Inspirasi Shaklee
Terima kasih sahabat-sahabat atas ulasan ebook ini.Dengan hanya RM20, anda bakal dapat panduan hebat ini. 

Serta sebuah ebook BONUS yang sangat dicari oleh SID SeMalaysia.


Ia perkongsian ringkas, tepat, terkini untuk terus bergiat aktif dalam Shaklee.


Jangan berlengah lagi.

Buat bayaran ke akaun berikut serta isi maklumat dalam borang di bawah:

Bank : Maybank

No Akaun : 562834636702


Nama Akaun : Legasi Nasih Maju


Jumlah: RM20 sahaja


Email : natrah.mohamed@gmail.com

Klik sini 
Maybank2u


Setelah bayaran dibuat, wajib isi borang ini:


Powered by 123FormBuilder | Report abuse
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


10 Kelebihan Daftar Ahli Bersama Kami: 1. Yuran Keahlian Yang Rendah (hanya rm68.90) atau KEAHLIAN PERCUMA dengan belian produk 200 UV (~rm680) dalam 1 Resit. 2. Diskaun Harga Ahli (Jimat 15-20%) 3. Promosi Bulanan untuk Penjimatan Hebat. 4. Cash Bonus Bulanan (Walaupun hanya makan sendiri, anda layak apabila cukup point) 5. Jemputan ke Group Exclusive Facebook & WhatsApp untuk Ahli Shaklee di bawah naungan LNM 6. Peluang Menjana Income 2-3-4-5 Angka setiap bulan. 7. Peluang Mendapat Pelbagai Bonus Menarik Seperti Bonus Peribadi, Bonus Kereta, Bonus Kepimpinan, Trip Percutian Tempatan atau Luar Negara serta Umrah PERCUMA. 8. Kelas Bimbingan NUTRISI & KESIHATAN oleh PAKAR NUTRISI secara Online & Offline. 9. Kelas Bimbingan BISNES oleh SHAKLEE LEADERS secara Online & Offline. 10. Aktiviti dan hadiah menarik setiap bulan untuk yang aktif berkongsi Shaklee. Daftar Ahli Shaklee Di Sini: http://www.shaklee.com.my/?joinnow=923339 Klik Join Now/ Sertai Hari Ini Sebarang Pertanyaan Hubungi http://NatrahM.wasap.my Terima Kasih Natrah Mohamed Founder Legasi Nasih Maju SID Since 2013

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...