Trip Percuma ke Penang- Phuket- Krabi- Penang

Alhamdulillah. Hari ni hati Kak Nat bergumbira. Hehehe.. Kerana terima emel jemputan ke trip Shaklee.

Jangan salah faham dengan gambar. Gambar tunjuk info trip ke Jepun. Kak Nat masih belum layak ke trip Jepun tu. InsyaAllah next cycle. Doakan tau๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒTu gambar background untuk jemputan saja. Leader lain yang layak ke Jepun. Point yang dikumpul Kak Nat sepanjang sesi lepas, melayakkan ke Penang- Phuket- Krabi dan kembali ke Penang. Dannnnn yang utamanya, bukan dengan kapal terbang. Tapi naik cruise. Huwarghhhh ini yang sangat mengujakan ni. Naik cruise bermula dari Pulau Pinang, menghala ke Thailand. Berhenti di Phuket dan Krabi. Turun dari cruise, jalan-jalan ke lokasi ini. 4 hari 3 malam wehhhh naik cruise ni. Mana tak terujanya๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ni la rupa cruise tu. Dah tak sabar dah Kak Nat. Tapi, nak cerita cemana boleh dapat ticket dan layak naik cruise ni.

1. Berdaftar sebagai ahli Shaklee
2. Giat sharing Shaklee.
3. Rank up sebagai supervisor dan ke atas.
4. Kumpul point bulanan. Caranya dengan jumlah GUV, hasil kan leader/supervisor bawah kita, dan daftarkan ahli baru dengan pembelian 200 UV.

Ha, ni la cara nak kumpul point untuk layak dijemput naik cruise Shaklee sediakan percuma ni.

Ajommm sesiapa nak merasa jugak. Kita kejar untuk sesi depan. Katanya nak ke Bangkok.

Hubungi Kak Nat untuk sembang lanjut pasal nak naik cruise, nak bisnes Shaklee, nak daftar ahli atau nak beli barang Shaklee. Natrah Mohamed 011-27016822.

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...