Maafkan mereka, kita terus melangkah.

Teks: Natrah Mohamed.

Satu persatu dan pelbagai cerita-ceriti pasal Shaklee yang melanda Malaysia ni. Rakyat Malaysia mungkin cepat membuat kesimpulan setelah mendengar rumors. Hahaha.. Gitulah manusia. Tak sabar dan kurang menyelidik barangkali. Namun tidak mengapa. Maafkan mereka.

Maafkan mereka.

Maafkan mereka yang tak tahu bahawa Shaklee sudah lebih 50 tahun di pasaran. Ada kilang sendiri dan saintis serta kumpulan penyelidik hebat.

Maafkan mereka yang tak tahu Shaklee laburkan RM300 juta setahun untuk penyelidikan.

Maafkan mereka yang tak tahu yang Shaklee buat ujian kontaminasi sebanyak 350 kali untuk setiap bahan kandungan dalam setiap produk.

Maafkan mereka yang tak tahu, Shaklee hantar produk/bahan yang telah diuji ke pihak ketiga untuk semak semula.

Maafkan mereka yang tak tahu artikel2 tentang produk Shaklee sentiasa diterbitkan dalam jurnal2 antarabangsa.

Maafkan mereka yang tak tahu Shaklee dibuat daripada bahan semulajadi. Kunyit, daun senna, anggur, soya, lobak merah, tomato, dan pelbagai lagi yang ditanam dan tumbuh semulajadi tanpa proses GMO.

Maafkan mereka yang tak tahu, Shaklee tak lantik duta untuk promosi, tapi semua pengguna Shaklee boleh jadi duta tanpa perlu dibayar. Tapi Shaklee bayar BONUS sebab menjual. 


Notis pengumuman oleh Shaklee

Berikutan kes seorang pelajar kejururawatan yang meninggal minggu lepas, disalah lapor oleh seseorang yang tidak bertanggungjawab mengatakan akibat makan Alfalfa Shaklee, maka Shaklee telah keluarkan notis untuk makluman semua. Alfalfa adalah produk yang telah lama di pasaran. Berpuluh-puluh tahun membantu ramai hidup sihat dan bertambah baik. Tetapi tiba-tiba tahun 2015 ini, ia dituduh penyebab kematian seorang anak muda. Namun alhamdulillah, doktor telah keluarkan laporan menyatakan anak muda tersebut meninggal akibat kecederaan di kepala dan bukannya akibat terlebih suplemen seperti didakwa.

Moga pencerahan dari Shaklee ini menambah keyakinan terhadap Shaklee dan produknya yang telah 100 tahun dihasilkan dan sentiasa diuji di makmal.


Mahu sama-sama dapat manfaat Shaklee? Hubungi saya di FB Natrah Mohamed atau 011-27016822. Saya berada di Bandar Baru Bangi. Namun pengeposan serta pengedar-pengedar Legasi Nasih Maju berada di seluruh Malaysia.

Hubungi saya segera untuk berbincang lanjut. :)

Jumpa lagi.


Location: Bandar Baru Bangi, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...