Kenapa 5?

Kenapa 5?

Kenapa sampai 5 produk yang Shaklee tawarkan dengan harga promosi bulan ini? Kerana Shaklee nak bantu orang ramai lebih sihat. Maka ditawarkan 5 produk yang sangat bermanfaat kepada semua rakyat Malaysia agar dapat beli dengan harga lebih murah. Baguskan Shaklee?

Apa produk dan promosi itu?

Promosi beli 6 dapat 7. Atau dapat 7 pada bayaran 6.
GLA Complex dan Lecithin. Kedua-dua ni produk pilihan ramai.
GLA memang menjadi pilihan ramai pelanggan saya. Untuk masalah sengugut, haid tak normal, cyst, pcos dan sekaligus menghilangkan kulit kusam serta ekzema. Memang sangat disukai ramai la pendek ceritanya.

Lecithin pula memang tak perlu ulas panjang dah. Lecithin bantu kempiskan perut, membakar lemak dalam perut, sekaligus mengurangkan berat badan. Suka sangat la pelanggan-pelanggan saya. Hihi. Selain menguruskan badan, lecithin ni bantu pertingkatkan kecerdasan minda. Memang untung la makan lecithin ni. Patut la repeat order bertambah-tambah.

Selain daripada GLA dan lecithin, produk untuk detox badan di peringkat hati: DTX Complex juga ada promosi dengan beli 3 dapat 4.
DTX complex ni mengandungi bahan semulajadi yang sangat membantu untuk buang toksin2 di bahagian hati kita. Semua orang patut ambil DTX. Kerana semua orang ada hati kan?

Promosi untuk produk baru kembali ke pasaran iaitu Vitalea for children tetap dilanjutkan. Boleh ibu- ibu dapatkan multivitamin ini untuk anak2 masing- masing.

Ha, ini 2 produk kegemaran yang ada dalam set kurus.
Cinch shake mix perisa coklat
Cinch shake mix perisa cafe latte.

Fungsi cinch ini membina otot. Lemak dalam badan kita lebih cepat dibakar dan diganti dengan otot. Memang hot di kalangan penggemar set shape up Shaklee. Oh ya, cinch shake ini ada 1 perisa lagi iaitu Vanilla. Namun tidak dapat dengan harga promosi bulan ni.

Ok. Ini saja produk-produk yang Shaklee promosikan untuk April. Jemput baca lagi blog saya. Maklumat lanjut produk promosi Shaklee akan saya ceritakan lagi.

Stay tune.

Natrah Mohamed,
Surirumah berpendapatan 4 angka.

Hubungi saya, Natrah 011-27016822 untuk dapatkan produk pilihan ramai ini.

Location: Bandar Baru Bangi, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...