Suplemen untuk Bekalan Haji.

Teks: Natrah Mohamed
Alhamdulillah, musim haji semakin hampir. Esok penerbangan sulung jemaah-jemaah haji dari Malaysia. Mertua saya pun bakal terbang ke Mekah juga. Bagi mengerjakan haji untuk kali ke 2. Mereka pernah mengerjakan haji pada tahun 90 an dulu. Alhamdulillah, Allah pilih sekali lagi. Mereka bakal bertolak pada 30 Ogos ini.
Seminggu selepas balik raya hari tu, Adik ipar kat rumah mak WhatsApp, "Kak, mak pesanan suruh bawak balik Alfalfa, Omega, Ostematrix dan B Complex. Bila nak balik nanti."
Ha, awal-awal bulan mak dah pesan. Padahal kami nak balik akhir bulan. Padahal masa balik raya hari tu pun saya dah tinggalkan vitamin - vitamin ni yang memang dimakan oleh mak mertua.
Ok, sebagai bekalan nanti, kami nak beri lebih lagi. Antaranya: Vivix, Nutriferon dan Performance Drink. Vivix untuk berikan tenaga dan perlindungan sebaiknya buat mereka. Lagi pun ia senang diminum. Tuang saja sesudu kecil dan telan. Boleh diminum di awal pagi atau malam sebelum tidur.

Cadangan suplemen untuk jemaah haji.

Nutriferon pula membantu memberi perlindungan daripada sebarang patogen-patogen dan virus. Maklumlah, apabila ramai orang, dari pelbagai negara, biasanya pelbagai masalah kesihatan yang dibawa. Walaupun sudah ada disuntik untuk lindungi daripada virus-virus yang berbahaya, tetapi apa salahnya usaha makan nutriferon ini. Ia sungguh senang dimakan. Tuang di atas lidah dan telan. Biasanya saya cadangkan diambil pada awal pagi. Selepas sarapan seeloknya.

Performance drink pula sangat membantu mengekalkan bendalir dalam badan. Dengan keadaan cuaca panas dan kering di Mekah serta Madinah, ia sangat sesuai diminum begitu saja atau dicampur dengan minuman lain. InsyaAllah ia sangat membantu. Tambah kecergasan dan tingkatkan stamina jemaah haji untuk beribadat.
nut
Ini cadangan saya. Anak-anak atau saudara mara jemaah haji boleh memilih untuk berikan suplemen terbaik sebagai hadiah kepada bakal haji. InsyaAllah saya boleh membantu berikan konsultasi.
Hubungi saya: Natrah, 011-27016822.

Terima kasih sudi singgah blog ini. Jumpa lagi.

Cadangan untuk jemaah haji: Vivix, Performance Drink, Nutriferon, Ostematrix

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...