Ebook Nota Inspirasi Shaklee

Ebook ini, saya tulis khas untuk SID atau downline Shaklee bawah LNM. Ya. Ia memang memudahkan saya memahamkan downline saya serata negara yang tidak mampu saya ajar seorang demi seorang. Jadi, saya hasilkan ebook ini. Berikan kepada mereka secara PERCUMA. Ialah, mereka kan downline saya. Begitu istimewa di hati saya. 


Ulasan mereka yang telah membacanya juga begitu mengujakan.


"Ebook ini lengkap dengan panduan menjadi pengedar, ketelusan sistem jaringan mereka hingga membantu ramai menjana pendapatan yang lumayan, malahan kejayaan-kejayaan telah terbukti untuk menjadi dorongan kepada mereka yang masih mencari jalan untuk membuat pendapatan sampingan bersama Shaklee."


Ulasan Fatin, seorang graduan yang mula berjinak dengan Shaklee"Dalam naskhah Nota Inspirasi Shaklee ini, Puan Natrah berkongsi segala-galanya yang seorang pemilik bisnes Shaklee perlu tahu sedari awal mendaftar sebagai ahli. Maklumat berkaitan syarikat, cara bisnes dijalankan serta panduan untuk berjaya dalam bisnes Shaklee atau MLM yang lainnya."
Ulasan oleh Hifzaila Hafni


Ebook ini mengandungi 5 bab:

1. Pengenalan Shaklee
2. Asas Pemasaran Shaklee
3. Kisah Sukses Shaklee
4. Nota Motivasi
5. Saya Dan Shaklee

Ia ditulis dengan bahasa mudah, ringkas dan pelbagai contoh diberikan bagi mudahkan faham dan hadam. Berdasarkan pengalaman saya sebagai SID sejak tahun 2013 hingga kini. 

Nota Inspirasi Shaklee

Ebook setebal 130 halaman ini, akan menjawab pelbagai persoalan dan membantu bimbing anda faham dan mudahkan langkah anda dalam bisnes Shaklee ini. Sekaligus ia boleh diguna sebagai manual dalam membimbing downline anda. 
Kami datangkan juga Ebook BONUS untuk lebih mudahkan anda faham bagaimana untuk bisnes Shaklee. Ia PERCUMA. Dengan setiap pembelian ebook Nota Inspirasi Shaklee.Dengan hanya RM20, anda bakal dapat 2 panduan hebat ini. 

1. Ebook Nota Inspirasi Shaklee2. Ebook BONUS Tips Sharing, Target & Consultation SID.Ia perkongsian ringkas, tepat, terkini untuk terus bergiat aktif dalam Shaklee. Dalamnya terkandung:


1. Nota untuk SID baru belajar tentang produk

2. Tips konsultasi kepada prospek
3. Tips berkongsi di media sosial
4. Tips buat target setiap bulan.


Jangan berlengah lagi.

Buat bayaran ke akaun berikut serta isi maklumat dalam borang di bawah:

Bank : Maybank

No Akaun : 562834636702


Nama Akaun : Legasi Nasih Maju


Jumlah: RM20 sahaja


Email : natrah.mohamed@gmail.com

Klik sini 
Maybank2u


Setelah bayaran dibuat, anda wajib isi borang ini:

Powered by 123FormBuilder | Report abuse

Terima kasih.

Natrah Mohamed

Penulis Ebook Nota Inspirasi Shaklee


Nota Inspirasi Shaklee

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...