Setelah 7 tahun amal Shaklee, ini yang wanita ini dapat..

Saya nak kongsi setelah 7 tahun consume Shaklee, selain dapat kulit yang sihat saya dan suami alhamdulillah punya tenaga untuk bersukan. Kalau dulu, cepat penat dan pancit, sekarang insyAllah banyak aktiviti riadah boleh saya lakukan

Saya Noor Kartini Mohd Dahalan
Umur 35
Bertugas sebagai jururawat.
Anak 2 orang: 10 dan 7 tahun


Antara aktiviti sukan yang kami sertai, berbasikal, zumba, hiking dan fun run.

Saya sejenis yang susah sikit nak jaga makan sebab tu saya pilih untuk consume suplemen dan bersukan

Alhamdulillah suami support 100% saya buat aktiviti ni.

Puan Kartini yang aktif bersukan


Umur 35 ni banyak jugak halangan saya. Saya ada masalah lutut dan pinggang, pernah rasa jalan macam robot, pernah sembahyang duduk, jadi sayur kat rumah je.

Penah follow up Ortho dan  buat MRI cuma pakar cakap kena rehat dari buat aktiviti berat dan buat fisio.

Tapi  bila jenis derhaka ni kan payah la jugak. Sebab saya pikir kalau aku tak bersukan lagi tambah kilo aku nanti kan. sebab kau makan kuat. Hahaha

So saya lawan sakit saya tu dan konsisten suplemen.

Suplemen yang saya konsisten:
ESP, Vit C, Alfalfa, Omega, Ostematrix, Vivix, B complex dan Collagen

Dan semestinya masa bersukan tu saya ambil Performance Drink. Untuk tenaga tambahan 💪💪💪

Yang lain saya ambil tapi bukan hari2😁


Alhamdulillah diberi kesihatan yang baik untuk beribadah dan kualiti hidup yang baik


Semoga kita semua diberi kesihatan yang baik. Hadiahkan kesihatan untuk diri sendiri🌻🌻

Dapatkan Shaklee segera.

www.wasap.my/601127016822
Natrah Mohamed
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

10 Kelebihan Daftar Ahli Bersama Kami: 

 1. Yuran Keahlian Yang Rendah (hanya rm65.00) atau KEAHLIAN PERCUMA dengan belian produk 200 UV (~rm680) dalam 1 Resit. 
 2. Diskaun Harga Ahli (Jimat 15-20%) 
 3. Promosi Bulanan untuk Penjimatan Hebat. 
 4. Cash Bonus Bulanan (Walaupun hanya makan sendiri, anda layak apabila cukup point) 
 5. Jemputan ke Group Exclusive Facebook & WhatsApp untuk Ahli Shaklee di bawah naungan LNM 
 6. Peluang Menjana Income 2-3-4-5 Angka setiap bulan. 
 7. Peluang Mendapat Pelbagai Bonus Menarik Seperti Bonus Peribadi, Bonus Kereta, Bonus Kepimpinan, Trip Percutian Tempatan atau Luar Negara serta Umrah PERCUMA. 
 8. Kelas Bimbingan NUTRISI & KESIHATAN oleh PAKAR NUTRISI secara Online & Offline. 
 9. Kelas Bimbingan BISNES oleh SHAKLEE LEADERS secara Online & Offline. 
 10. Aktiviti dan hadiah menarik setiap bulan untuk yang aktif berkongsi Shaklee. Daftar Ahli Shaklee Di Sini: http://www.shaklee.com.my/?joinnow=923339 
 Klik Join Now/ Sertai Hari Ini 

 Sebarang Pertanyaan Hubungi http://NatrahM.wasap.my 


 Terima Kasih Natrah Mohamed 

 Founder Legasi Nasih Maju 
 SID Since 2013
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...