Ketuat dan Parut Cacar Wanita Ini Hilang Apabila Konsisten Amal..

KONSISTEN AMALKAN VITAMIN C KETUAT DI TAPAK KAKI SEMAKIN HILANG, PARUT CACAR AIR SEMAKIN PUDAR 

=====================

Nama Nurul Haizun M. Ismail
Atau dipanggil Cik Yun 😊
Asal Rawang Selangor..
Seorang suri rumah dengan sepasang cahaya mata, berusia 29 tahun November nanti 😁
Cik yun ada bekas parut cacar air yang sangat dalam sejak kecil, kat muka je pulak tu..tang tubuh takde!
Bila remaja, ofkos parut tu jadi sesuatu yang buat Cik Yun rasa rendah diri..nak-nak bila kita bercakap, orang tu duk tenung muka kita..😅
Orang duk fikir, muka elok..takde jerawat, tapi muka berlubang! Cik yun masa tu apply macam2 krim untuk parut..kesannya tak nampak..mungkin sebab dah lama..😢
Jadinya Cik Yun frust la..vitamin C Cik Yun allergik, sebab kalau ambil yang jenis 1000mg punya..mudah pedih perut, asyik nak ke toilet je..
Ambil yang sedap manis, berat pulak naik..tak tahu nak pilih vitamin C mana yg bagus, pergi farmasi diorang cuma bagi tahu beza kuantiti, berapa mg/tablet, dan jenama je...
Benda ni pun berlalu sampai la zaman habis belajar..umur 23 tahun masa tu, barulah Cik Yun jumpa Shaklee SR Vitamin C 😍
Asalnya untuk ketuat kat kaki, siapa biasa pakai safety boots mesti tahu..bila ada 'isi' tu sakit! 😢 tapak kaki pun jadi kasar macam buruh kasar..tak cantik 😂
Alhamdulillah....~
2 minggu saja tempoh consume Vitamin C, ketuat kat tapak kaki jadi lembut, lama-lama hilang..dan tak timbul terus! Alhamdulillah selepas dari tu memang takde ketuat dah..😍
Parut yang mendamping sejak 16 tahun yang lalu, kini makin pudar..ada tu ada, tapi kuranggg~ dan tak sedalam dulu 😊
Tak sempat nak belajar dan kenal foundation...nak tutup mana yang lubang-lubang tu, dah kenal SR Vita C dulu...😍

 Tona sekata.
 Kulit nampak segar dan sihat.
 Luka cepat sembuh.
 Luka baru langsung tak lekat parut.
 Kesan lebam-lebam pada tubuh pun tiada.
 Kulit nampak segar dan sihat. Luka cepat sembuh. Luka baru langsung tak lekat parut. Kesan lebam-lebam pd tubuh pun tiada.

Lagi mabless bila combine dengan ESP dan Alfalfa masa dalam pantang 
Ramai orang tegur, Cik Yun macam telur rebus bila dah dikupas kulitnya...cantik 
Biasa orang lepas ada dua orang anak, dengan tak cukup tidurnya dah macam mak lampir 😂
Tp Cik Yun alhamdulillah macam mak dara lagi..

Tudia cerita Cik Yun pasal Vitamin C.

Meh berkenalan sikit dengan Vitamin C ni

Perbezaan Shaklee (dengan Vitamin C yang ada di pasaran)

  • Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
  • Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7 biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoid’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg. Bioflavonoids bekerja untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C
  • Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan. Dilepaskan ke dalam sistem tubuh secara perlahan mengikut keperluan.
Vitamin C bukan saja untuk cantik
Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit.

Untuk dapatkan Vitamin dan konsultasi, hubungi saya: www.wasap.my/601127016822 Natrah Mohamed

_____________________________________________________________________

10 Kelebihan Daftar Ahli Bersama Kami:

 1. Yuran Keahlian Yang Rendah (hanya rm68.90) atau KEAHLIAN PERCUMA dengan belian produk 200 UV (~rm680) dalam 1 Resit.
 2. Diskaun Harga Ahli (Jimat 15-20%)
 3. Promosi Bulanan untuk Penjimatan Hebat.
 4. Cash Bonus Bulanan (Walaupun hanya makan sendiri, anda layak apabila cukup point)
 5. Jemputan ke Group Exclusive Facebook & WhatsApp untuk Ahli Shaklee di bawah naungan LNM
 6. Peluang Menjana Income 2-3-4-5 Angka setiap bulan.
 7. Peluang Mendapat Pelbagai Bonus Menarik Seperti Bonus Peribadi, Bonus Kereta, Bonus Kepimpinan, Trip Percutian Tempatan atau Luar Negara serta Umrah PERCUMA.
 8. Kelas Bimbingan NUTRISI & KESIHATAN oleh PAKAR NUTRISI secara Online & Offline.
 9. Kelas Bimbingan BISNES oleh SHAKLEE LEADERS secara Online & Offline.
 10. Aktiviti dan hadiah menarik setiap bulan untuk yang aktif berkongsi Shaklee.
 Daftar Ahli Shaklee
Di Sini: http://www.shaklee.com.my/?joinnow=923339 Klik Join Now/ Sertai Hari Ini Sebarang Pertanyaan Hubungi http://NatrahM.wasap.my Terima Kasih Natrah Mohamed Founder Legasi Nasih Maju SID Since 2013
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...