Lepas Sebulan, Boleh Kejar & Sembelih Lembu

Testimoni dari Puan Tinie Badri. Ini kisah pak mertua sahabat saya. Sahabat saya hantar gambar pertama dan kedua dalam group whatsapp sekolah kami. Saya terkejut ngeri rasa sampai terus delete masa dapat gambar ni. Kisahnya pakcik ni meracun di sawah. Sebelum tu kakinya dah memang…

Cerita di Kuala Kangsar

Alhamdulillah. Jam 6.15 petang kami sekeluarga exit Tol Kuala Kangsar. Dan menuju ke Bandar Kuala Kangsar. Mencari hotel untuk menginap malam ini. Suami waze lokasi Hotel The Shop yang kami persetujui. Jalan agak sesak. Orang keluar untuk beli juadah berbuka agaknya. Kami sampai…

13 Tips Untuk Ibu Hamil Berpuasa

Assalamualaikum wbt. Nak kon g sikan tips berpuasa untuk wanita atau ibu sedan g h amil. Yan g  tak  h amil pun bole h  ambil seba g ai panduan :) Semasa Sa h ur 1. Pili h  menu men g anduni protein dan lemak tin g g i. Ia sebabkan lambat lapar. 2. Ambil menu yang tin g g i vitamin C dan zink. Ba g us untuk …
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...