Kenapa Saya Masih Setia Bersama Shaklee I ?

Hari ni, duit bonus masuk akaun. Alhamdulillah.. Terjumpa pulak post ini. 5 tahun lepas. Waktu kali pertama dapat bonus 4 angka dari Shaklee. November 2013. Sejak itu, saya tak pernah gagal dapat bonus 4 angka sebulan. Walau ada turun naiknya. Almaklumla, Shaklee ni berniaga barang. Bukan jual keahlian. Ngeh ngeh.😂

Maintain terima bonus Shaklee, maksudnya saya masih maintain sebar kebaikan dan khasiatnya kepada orang ramai. Masih teruskan sharing kepada anak cucu LNM tersayang, masih terus mengadap pelbagai jenis pelanggan yang datang dari pelbagai sumber dan cadangan.

2,3 hari ni, syukur sangat. Dapat customer yang datang hasil cadangan orang lain.
Saya tanya, "Mana dapat no saya?"
"Ada kawan bagi. Dia cakap Natrah jual Shaklee. Terus saya mesej Natrah." Nak nangis rasa. Terima kasih kawan tu😘

Kepada pelanggan lain, yang dah bertahun tahun mengadu sakit lutut, namun masih belum nak cuba, saya tanya, "Kenapa akak nak beli vivix ni?"
"Ada kawan bagitahu, suruh cuba vivix. Tu yang akak tanya Natrah."
Alhamdulillah, terima kasih kak 😍


Ayat ayat ini lah yang bagi semangat untuk saya teruskan sharing Shaklee. Terima kasih kerana ingat saya. Terima kasih kerana bantu saya untuk terus grow. #Sokongan anda semua la yang sebabkan saya masih di sini. Setia dengan Shaklee.

Ni part 1. Sempena hari bonus Shaklee. Hihi. Nanti kita sambung part lain plak. Tungguuuuuu 😆

Eh, sembang panjang-panjang, apa kata meh amik Shaklee sorang sebotol dua, wasap saya: www.wasap.my/601127016822

Terima kasih 😍

#NatrahMohamed
#ShakleeSeMalaysia
#SetiaSelamanyaShaklee
#LNMCampaign


Location: Seksyen 4 Tambahan Bandar Baru Bangi, Bandar Baru Bangi, Malaysia
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...