DetoxRaya Bermula

Hari ni, hari pertama #DetoxRaya. Apa detox raya ni?
Detox untuk buang toksin setelah seminggu lebih beraya sakan. Hahaha.

Masa raya, macam-macam yang dimakan. Perut pun kembali membuncit, badan jadi penat, asyik mengantuk dan selera makan tak boleh dikawal. Ohhh, kena kawal segera. Sebab itu kami cepat-cepat buat program detox ni.

Detox cara Shaklee, 7 hari amalkan menu yang dicadangkan, kawal makan, kawal aktiviti, banyakkan minum air dan ambil suplemen yang disarankan bagi mudahkan badan buang toksin.

Saya dah sertai Detox The Shaklee Way ni sejak tahun lepas. Lepas habis pantang Nazir. Fokus masa tu, nak kuruskan badan. Alhamdulillah, hampir 10kg turun. Selera makan terkawal. Dan badan lebih cergas.

Untuk detox raya kali ni, saya target untuk maintain berat ideal dan buang lemau- lemau badan. Haha. InsyaAllah. Jomm detoxraya😉


Menu detox salah seorang peserta.

Next entri, saya akan kongsikan suplemen detox untuk kefahaman kita semua. Ceewahhh.

Natrah Mohamed
Pengedar Shaklee SeMalaysia
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...