Tuesday, July 4, 2017

DetoxRaya Bermula

Hari ni, hari pertama #DetoxRaya. Apa detox raya ni?
Detox untuk buang toksin setelah seminggu lebih beraya sakan. Hahaha.

Masa raya, macam-macam yang dimakan. Perut pun kembali membuncit, badan jadi penat, asyik mengantuk dan selera makan tak boleh dikawal. Ohhh, kena kawal segera. Sebab itu kami cepat-cepat buat program detox ni.

Detox cara Shaklee, 7 hari amalkan menu yang dicadangkan, kawal makan, kawal aktiviti, banyakkan minum air dan ambil suplemen yang disarankan bagi mudahkan badan buang toksin.

Saya dah sertai Detox The Shaklee Way ni sejak tahun lepas. Lepas habis pantang Nazir. Fokus masa tu, nak kuruskan badan. Alhamdulillah, hampir 10kg turun. Selera makan terkawal. Dan badan lebih cergas.

Untuk detox raya kali ni, saya target untuk maintain berat ideal dan buang lemau- lemau badan. Haha. InsyaAllah. Jomm detoxraya😉


Menu detox salah seorang peserta.

Next entri, saya akan kongsikan suplemen detox untuk kefahaman kita semua. Ceewahhh.

Natrah Mohamed
Pengedar Shaklee SeMalaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design