expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Saturday, June 17, 2017

Senyuman Kembali Mekar Di Bibir



Ni antara testimoni Puan Nur Baizura Ibrahim  sendiri.
Kenapa Zura suka sangat dengan VIVIX :)

Pada Julai 2016 zura di serang bell palsy.

Bangun je tidur, macam biasa zura akan minum air, tiba2 air meleleh keluar dari mulut, pelik tapi buat tak layan.bila basuh muka ketika wuduk, kali ni air masuk dalam mata.makin bertambah hairan.

Selesai solat subuh, cuba cari info sambil2 tengok muka di cermin..Allahhuakbar muka aku dah senget!

Mulut tak boleh tutup, mata tak boleh tutup rapat..air mata mengalir. Pipi sebelah kanan tak boleh gerak langsung, telinga rasa bengang..sakit, sakit sangat.

Sebelum ni ada zura baca terbaca tentang Bell palsy dari perkongsian seorang rakan tapi masih rasa ragu2 sama ada zura di serang minor stroke atau bell palsy.

Tengah hari suami balik utk lunch baru zura mintak dia tengokkan muka dan bagi tahu zura di serang bell palsy.

Bila kami buat pemeriksaan di hospital. yes! doktor sahkan zura di serang Bell palsy

Bermulalah episod terpaksa ambil steroid dan terpaksa berhenti menyusukan Izzara Nasuha.

Seminggu pertama zura rasa berat sangat bukan sebab muka dah senget tapi sebab terpaksa stop menyusukan anak.

Bayangkan anak yang 24 jam dengan maknya tapi bila merengek minta susu maknya tak dapat bagi.Sedih teramat sangat.susu pula terpaksa pam dan buang.

Anak susah tidur malam
rasa stress anak menagis nakkan susu tapi tak boleh nak bagi

sampai zura kata pada suami ' ummi tak kisah pon muka ummi senget tapi ummi tak sampai hati tengok anak nagis² nak susu macam ni '

zura buat keputusan hanya seminggu zura ambil steroid dan cuba ikhtiar dengan mengamalkan supplement, tentu shaklee pilihan utama zura

Waktu tu zura berserah ja pada Allah jika dengan supplement ni zura sembuh Alhamdulillah, jika terpaksa berwajah senget seumur hidup pon zura terima..

zura consume special dose VIVIX,
Vitamin E,OMEGA ,B Complex dan seminggu sekali zura akan buat rawatan fisioterapi dan acupuncture

Senaman muka untuk pesakit bell palsy pon ada zura amalkan di rumah

Alhamdulillah senyuman kembali mekar dibibir walaupun belum sembuh 100%.



Dapatkan Vivix dan suplemen Shaklee? 
Natrah Mohamed 011-2706822
------------------------------------------------
Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni. Moga bermanfaat :)
Jutawan. Muslimah. Dermawan. 
Natrah Mohamed 
Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia. 
011-27016822
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design