Wednesday, June 14, 2017

Bukan Saja Nampak Lebih Sihat, Tapi Lebih Muda Juga

Ni ayahanda saya. Seorang yang sangat bertanggungjawab, penyayang dan suka bergurau.

Awal bulan 12 tahun lepas, masa ayah nak ke surau, dia di sengat sesuatu di belakang leher masa on the way nak ke surau. 


Esok harinya, ayah terasa sakit kepala. Kemudian mata seakan kabur. Tak lama tiba-tiba mulut ayah jadi senget macam tu.

Ayah terus down. Dia risaukan kesihatannya. Takut sesuatu yang serius jadi padanya.

Saya terus suggest ayah ke hospital untuk dapatkan rawatan. Ada la beberapa ubat yang di beri, dan ayah perlu jalani fisioterapi.

Selain tu, saya berikan juga Vivix dan B Complex untuk pulihkan balik fungsi saraf ayah. Sebab kedua-dua vitamin ni dapat membantu meningkatkan fungsi saraf.

Ayah kata, terasa perubahan lepas makan vivix. Terasa badan lebih cergas dan sihat. 

Makin muda


Nampak kan perubahan pada ayah. Bukan je nampak lebih sihat, tapi lebih muda juga.

Bila sel telah di baiki, tentulah nampak jelas kelihatan di wajah.

Hati anak mana yang tak gembira bila lihat ayah makin sihat.
Syukur dipertemukan dengan vivix.
Vivix Memudakan




Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni. Moga bermanfaat :) Jutawan. Muslimah. Dermawan. 
Natrah Mohamed Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia. 
011-27016822
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design