expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, June 11, 2017

BACAAN BP ABAH TIDAK PERNAH NORMAL DARI 2015 ! 2017 BACAAN BUAH PINGGANG PULAK SEMAKIN TERUK

Assalamualaikum... 

Hari ni saya, Shima Azuan ikhlas nak share testimoni abah saya sendiri lepas consume vivix selama sebulan dari April 2017. Ya, testimoni fresh ni, masih baru lagi.

Last month, abah saya mengadu bacaan buah pinggangnya makin teruk. Nampak sangat abah down. Asyik termenung asyik risau lepas balik check up April lepas.

Hari2 cakap nak mati. Hari2 mengadu badan letih. Hari2 membebel cakap umur da
h tak panjang. Siap bayangkan lagi hidupnya dihabiskan di hospital semata-mata selepas ini.

Saya sebagai anak, tipu la kalau tak sedih tengok abah saya macam tu. Selalu rajin berkebun. Makin lama makin hilang semangat dan asyik terbaring.

Saya kongsikan manfaat vivix pada abah dan abah terus consume dengan konsisten setiap hari tanpa skip! Berdebar katanya nak pergi check lagi sekali 25 Mei nanti (yang lepas).

Sebelum pergi check
up lg abah da
h kata badan dah ringan,dah bertenaga tak macam dulu.

Guess what ?! Tepat pada 25 Mei 2017, saya dapat call dari abah. Allahuakbar! Bacaan BP abah yang selama ni tak pernah normal kembali normal! Dan syukur bila abah kata bacaan buah pinggang pun da
h normal. 

Nak tahu apa abah kata?

"Terima kasih dik, abah senyum sampai telinga hari ni!"

Bukan abah je sebenarnya, saya juga. Syukur Allah beri kesembuhan buat abah. Dan moga abah terus sihat dan bahagia dunia akhirat. 

Saya lampirkan sekali gambar report bacaan bp dan buah pinggang abah di bawah . Moga ada rezeki abah untuk dpt vivix percuma dan terus senyum sampai telinga lagi hari2 ! Hehe 


Bacaan buah pinggang abah dari 137 pd April 2017, kembali normal dgn 106 pada Mei 2017 . Alhamdulillah !
Vivix


Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni. 


Moga bermanfaat :) 
Jutawan. Muslimah. Dermawan. 
Natrah Mohamed 
Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia. 
011-27016822
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design