Sunday, December 18, 2016

Wanita Ini Resah. Setelah Amalkan Ini, Dia Kembali Ceria

Alhamdulillah, kelas USB kami berjalan  lancar. Walaupun hari ni Sabtu, masih sempat bersharing-sharing dan cerita pasal bisnes Shaklee. Ni Kak Nat nak share pasal seorang leader Shaklee. Namanya Noriah Ibrahim. Atau dikenali sebagai C.Yah. C.Yah ni Kak Nat dah biasa jumpa. Pertama kali jumpa semasa family day Surijunior tahun 2014. Kami banyak berjumpa di alam maya. Sembang-sembang dalam group whasap kami. Berkongsi masalah, pengalaman dan tanya soalan-soalan pasal produk Shaklee :)

Jom baca kisah kejayaan C.Yah sebagai pengguna Shaklee.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Assalamualaikum semua..harini C.Yah nak share sikit SUCCESS STORY C.Yah yang ke-2 sebagai pengguna 😍❤😘

Daripada TIDAK berjaya menyusukan anak sulung sehingga 2 tahun sehingga C.Yah BERJAYA menyusukan anak ke-2 sehingga 2 tahun
.
C.yah dulu betul-betul kenal shaklee dengan "SET MENYUSU"
.
Memandangkan C.Yah tidak berjaya menyusukan anak sulung C.Yah sehingga 2 Tahun..hanya dapat menyusukan 3bulan sahaja membuatkan anak ke-2 C.Yah nekad cari bantuan supplement untuk menyusukan anak ke-2 ni sehingga 2 tahun.
.
Masa tu dlm bulan tahun 2012..anak ke-2 C.Yah masa tu dah 5bulan..& masa tu jgk nak masuk bulan puasa. Ya Allah risaunya takut anak ke-2 C.Yah ni x dpt susu yg cukup membuatkan C.Yah nekad cari supplement yg berkesan untuk bagi susu meriah & tak drop masa bulan puasa nnti.C.Yah tak nak & takut sangat anak ke-2 pun tak dapat menyusu sehingga 2 tahun..takut sgt2..
.
Masa tulah tiba2..muncul post sharing upline C.Yah, Master Nini tentang set menyusu shaklee. Apa lagi terus google cari info pasal shaklee.
.
Baca pasal company semua..pasal set menyusu semua..dah yakin baru pm master nini gtau nak cuba alfalfa dulu trial pack 90biji. Dulu C.Yah mampu beli trial pack alfalfa sahaja. Sedihkan?😭😭😭
.
Sepanjang puasa tu duk amik alfalfa jerlah..Alhamdulillah..alfalfa saja pun susu cukup tuk anak c.yah..xder drop2..mmg cukup2 untuk dia. Alhamdulillah..sampailah lepas raya hujung bulan 8..nini ajak join ahli buat bisnes shaklee.
.
Masa tu c.yah dah aktif buat biz online dropship. Nak cuba ESP punya  pasal..tnya asben untuk join ahli sbb disamping nk tambah income tgh aim 1 set menyusu lengkap..duk bc testimoni semua best2..teringin nk consume 1 set lengkap terutama ESP. hehe..
.
Alhamdulillah..lepas tu dapat beli 1 set menyusu lengkap bonus dapat kurus lagi dengan set menyusu tersebut. Alhamdulillah..& yang paling C.Yah happy sangat-sangat dapat menyusu anak C.Yah cukup 2tahun dalam masa yang sama..dapat income masa tu RM3K selepas join ahli 6 bulan C.Yah naik supervisor..dapatlah RM3000.

Set Menyusu Shaklee

.
Syukur sangat2..dengan shaklee ni..supplement dapat mkn..bonus pun dapat..tu BEST sangat2 tuπŸ˜„πŸ‘..beli shaklee..share pasal shaklee dapat bonus bykπŸ˜„πŸ‘..Alhamdulillah.
.
Setakat ni dulu sharing C.Yah sebagai pengguna shaklee yg BERJAYA dengan SET MENYUSU shakleeπŸ˜„πŸ‘..
.
Terima kasih sudi membaca success story c.yah yg ke-2 ni😍😘..
.
Assalamu'alaikum.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mahu dapatkan set menyusu? Klik sini atau whasap Kak Nat 011-27016822.


Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni.
Moga bermanfaat :)
 Jutawan. Muslimah. Dermawan.
Natrah Mohamed
Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia.
011-27016822
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design