Saturday, October 8, 2016

Natrah dan Detox

Saya dah study dan ikuti program #detox yang shaklee anjurkan ni sejak April 2016 lagi. Walaupun masa tu saya sedang nengandung. Saya study, apa detox tu, macamana caranya, apa boleh makan, apa tak boleh makan, apa kesan2 sampingan masa detox etc...

Lepas pantang pada Ogos 2016, saya mula sertai. Makan ikut menu hari ke 7. Khusus untuk ibu menyusu. Tiada cabaran dan ujian besar kerana setiap hari boleh ambil nasi. Alhamdulillah, lepas seminggu turun lebih kurang 2kg. Tanpa produk2 pembakar lemak. Inchloss 2 inci.

Pada awal Sept 2016, saya anjurkan sekali lagi Detox. Penyertaan dari ahli group dan customer. Tapi minggu tu nak raya haji. Ke laut agaknya hasil kami. Masakan daging merata2, takkan nak tengok sebelah mata kan.. Hahaha..

Balik dari raya haji dan cuti sekolah, kami sambung detox lagi. Seminggu ni, saya fokus ikut menu bermula dari hari 1. Dugaan besar jugak. Tapi demi nak pastikan badan sihat, saya teruskan. 7 hari dilalui dengan jayanya. Bawak salad ke mana saja. Hahaha... walaupun sering terbabas, tapi dimaafkan. Ibu menyusu katanya  🙈🙈🙈

Hasil detox Ogos dan Sept, saya berjaya turun 5kg. Dan inchloss 3inci. Tanpa ambil produk pembakar lemak. Lepas tempoh detox, saya ambil produk ibu menyusu saja.

Alhamdulillah. Terima kasih Allah kerana ilhamkan hamba2Mu dengan program sebegini. Membantu ramai hidup lebih sihat dan bantu kawal makan. Suatu perkara yang sukar dibuat adalah kawal kuantiti dan menu makanan. Dengan detox berjemaah, tengok menu2 peserta lain, tengok result peserta lain, InsyaAllah, lebih terkawal. 😃😃

#NatrahMohamed
#legasiNasihMaju
#DetoxRaya
#kempisperutkurusbadan



Wednesday, October 5, 2016

Kami fahami ibu kerana kami ibu juga


"Adei, dah la payah nak membuang, tido malam pun tak lena. Bangun pagi, kaki krem. Sakiiiittt sangat."

Keluhan ibu2 mak buyong. Kesian kan.

Meh saya bantu. Dengan #sethamil ni, insyaAllah badan lebih sihat, masalah2 kesihatan pun turut pulih.

Saya guna #sethamilshaklee sepanjang kehamilan yg lepas. Tiada diabetes, berat badan naik normal, sembelit dan krem pun tiada.

Jom pm saya atau whasap #01127016822 #NatrahMohamed


7 MASALAH KESIHATAN SEMASA HAMIL


Setiap Wanita Wajib Tahu Jika Tidak Mahu Merana Sepanjang Hayat.


Jangan abaikan kesihatan diri dan bayi dalam kandungan. Jangan biarkan diri terus dalam dilema.Dapatkan info tentang masalah kesihatan yang biasa dialami oleh ibu-ibu hamil.
Serta tips untuk bantu kurangkan atau elak diri daripada merana sepanjang kehamilan.



7 Masalah Kesihatan Semasa Hamil


Ebook ini diberikan secara PERCUMA! Ya, PERCUMA.
Download di sini segera:
---> http://www.natrahm.com/ebook-masalah-ibu-hamil/---> http://www.natrahm.com/ebook-masalah-ibu-hamil/---> http://www.natrahm.com/ebook-masalah-ibu-hamil/*Download sekarang sebelum link ditutup*




Ebook Percuma untuk ibu hamil

Sebarkan kepada kawan untuk bantu mereka jalani tempoh kehamilan dengan mudah, sihat dan ceria.


Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni. Moga bermanfaat :) Jutawan. Muslimah. Dermawan. Natrah Mohamed Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia. 011-27016822
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design