Tuesday, March 22, 2016

Wanita lebih hebat dengan ESP: 10 testimoni hebat dari ladang

Assalamualaikum..
Promosi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee masih berlangsung ya. Cepat-cepat rebut peluang harga berbaloi ini sebelum ia berakhir. Nanti menangis air mata darah pun saya tak boleh nak tolong dah. Hihihi..

Gandingan untuk khasiat terbaik ESP


Beli 6, dapat 7 ESP


Ni, saya berikan 10 testimoni ESP. Masih segar dan terbaru. Pengakuan wanita hebat yang amalkan ESP untuk kecantikan berpantang, menyusu, sewaktu mengandung dan juga masalah gastrik.

Jom kita baca sama-sama kehebatan ESP ini yang telah dirasai oleh wanita-wanita hebat seMalaysia ini :) :) :)

Testimoni 1:
Puan Mila Karim:

Saya mula makan esp kerana masalah kuku rapuh. Alang2 amik set kulit cantik plus zinc complex. Alhamdulillah, kuku semakin pulih..

N tadi baru saya perasan koloid pada lengan kiri saya slps pembedahan 22 tahun dulu dah semakin pudar n lembut.. sebelum ni ia keras n timbul.. 

Alhamdulillah.. syukur sangat2..

#ESPbest

Testimoni 2:
Puan Nor Azlinda Abdul Razak



Puan Irni Suhana:

Alhamdulillah, saya syukur sangat2 berjaya exclusive breastfeeding baby sampai sekarang 6 bulan umo baby saya..

Alkisahnya saya ni jenis tak berapa rajin nak pam susu.. sebelum naik kerja, stok susu saya dalam peti tak sampai 50 oz pun.. 

Dah naik kerja, saya cuma pam sekali masa waktu rehat, weekend saya tak pam susu..

Alhamdulillah sangat, saya amik set menyusu dan ESP, susu jadi pekat dan baby mudah kenyang.. baby pun tak meragam.

Alhamdulillah..syukur dapat full breastfeeding baby walaupun x berapa rajin nak pam ☺️☺️☺️

#ESPbest

Dr Khadijah Ibrahim:

Saya ambil ESP lambat sebenarnya, lepas pantang anak kedua, saya start dengan set pantang. Tapi tak ambil ESP. Sebab saya tak minum susu putih/soya, cuma minum susu coklat dutch lady je.
Tapi bila promo ESP 2013, dah dekat2 dengan bulan puasa, saya decide untuk ambil ESP.
Mula-mula ambil dengan milo. Tak sesuai dengan tekak. Saya beli PD, ambil combo ESP-mealshake-PD. Alhamdulillah, sesuai dengan selera.

Sepanjang ramadhan 2013 saya ambil 3 Gem, terasa bezanya bulan puasa tu. Biasanya bila menyusu, lepas asar saya mmg tak banyak buat kerja. Duduk je tunggu bukak puasa. Jalan pun sikit-sikit. Kena kalau baby nak ngempeng, hmm lagi lah kebelai kata orang Melaka. Tak larat. Tapi dengan 3Gem tu, ada lah extra tenaga. Kira tak de lah lembik melepek sangat. Memang membantu lah.

Sampai sekarang masih ambil ESP, tapi sekarang mix dgn tamar cocoa pulak. 😊😊


Saya start amik ESP pas bersalin anak nombor 2. Amik set bersalin premium. Memang bertenaga masa dlm pantang compare dari anak first . Yang paling best berat badan pun turun dgn gembira. Masa preggy punya ler berat Sampai 97kg pas abis pantang jd 65kg jer. Best sgt rasanya. Hihi..ini preggy anak ke-3 tengah trimester pertama nie harapkan amik ESP jer nie sebab alah byk benda x lalu nk makan. Mujur ESP bagi tenaga adalah tenaga nak uruskan anak2 dan hal2 rumahtangga. Kalo tidak memang melepek jer ler.

#ESPbest
Puan Wawa:

Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan. Ni waktu zaman belajar 2010/2011

Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alih2, badan yang kurus kering sebab makan cukup syarat. Hehe

Kat rumah memang prepare ubat gastrik dalam peti ais. Sampai macam kalih dah. Dulu tak suka makan ubat tu sebab rasa macam ubat gigi kan.

Lepas jumpe esp tahun 2014, wawa makan esp tak henti sampai sekarang. Alhamdulillah, belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpe. Alhamdulillah, shaklee effect pada wawa.








Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni.
Moga bermanfaat :)
Jutawan. Muslimah. Dermawan.
Natrah Mohamed
Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia.
011-27016822

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design