Tuesday, March 22, 2016

Kenapa ia jadi pilihan rakyat Malaysia?

Alhamdulillah.
VIVIX kini menjadi pilihan dan dipercayai ramai rakyat Malaysia. Tanpa bertangguh, ramai yang beli dan nikmati khasiat Vivix ini.

Sebelum itu, kita perlu ketahui apakah Vivix ™ ini?
♥ Ia adalah sejenis sirup pekat berwarna merah yang terhasil daripada Anggur Muscadine, Purple Carrot, Elderberry & Polygonum.

Apa yang terkandung dalam Vivix ™ ini sehinggakan ia dikatakan sangat berkhasiat?

♥  Vivix ™ mengandungi resveratrol.
♥ Vivix ™ juga terbukti 10 kali lebih tenaga daripada resveratrol.
♥ Tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.

Apa khasiat Vivix ™ ini?

ツ Membantu pulihkan DNA yang rosak
ツ Mengawal genetik
ツ Menghasilkan tenaga yg diperlukan oleh sel
ツ Melambatkan pembentukan protein AGE-advanced glycation end.
ツ Kesihatan otak
ツ Kesihatan jantung
ツ Kesihatan sistem imun
ツ Kesihatan sendi tulang
ツ Perlindungan antioksidan
ツ Peningkatan tenaga pada tahap selullar
ツ Kesihatan dan kesejahteraan sepanjang hidup, InsyaAllah.

Pendek kata, Vivix ™ mempunyai pelbagai manfaat yang sesuai untuk mereka yang menghidapi:
☞ Diabetes
☞ Arthritis
☞ Gout
☞ Penyakit jantung
☞ Kanser
☞ Tekanan darah tinggi
☞ Kencing manis
☞ Terlebih berat badan dan masalah kegemukan
☞ Nyanyuk
☞ Osteophorosis
☞ Parkinson
☞ Penyakit-penyakit mata seperti katarak dan glaukoma.
☞ Ibu Berpantang/ selepas menjalani pembedahan.
.
Testimoni ini membuktikannya:

1. Testimoni Suspek Kanser Paru-paru.
(kredit kepada Norita blog)

"Untie Liza dikatakan mempunyai nanah di dalam paru-parunya dan ini telah menyebabkan auntie Liza mengalami batuk selama hampir satu tahun lebih. Keadaan auntie Liza kian lemah, tidak bermaya dan tidak berselera. Pada mulanya ibu mencadangkan auntie Liza mengambil vitamin antioksidan seperti ACE namun setelah mempertimbangkan keadaan di mana ibu merasakan bahawa pasti beliau sudah tidak larat hendak menelan pil-pil termasuklah ubat doktor. Maka ibu mencadangkan beliau mengambil Vivix untuk rawatan dirinya. Alhamdulillah kini auntie Liza tidak kelihatan pucat seperti dulu. Auntie Liza juga mengatakan beliau merasakan badannya sedikit ringan dan bertenaga. Suaranya juga sudah sedikit ceria berbanding sebelumnya. Syukur alhamdulillah. Semoga kesihatannya bertambah baik.

2. Testimoni Strok

"Mak strok pada 30 November 2011 dan 2/3 daripada otak kiri dah mati. Tubuh bahagian kanan yang tak boleh bergerak. Bahagian Vibral pula kena kat speech expression. Mak boleh faham apa yang kita cakap dan boleh proses tapi bila nak keluarkan perkataan dan nak bagitahu tak dapat.

Mula-mula kena memang tragis, tak boleh bangun. Nak express 'feeling' pun tak dapat apatah lagi benda-benda lain. Makan tak boleh. Berhari-hari juga puasa sebab doktor monitor otak takut makin membengkak @edema jadi kena operatelah buka tempurung. Tapi bila nampak otak ok dan pengembangan tak ketara jadi tak operate jadi boleh start bagi bagi minuman ikut tube. Huhu sakit tu.. Nak menelan pun tak dapat. Kesian.. Selama 8 hari mak dirawat di HUSM. Lepas tu nampak batuk2 dan berkahak. Mak dipindahkan ke Hospital Pakar Perdana.

Disebabkan dah lebih 6 bulan tapi masih belum recover, saya cuba bagi mak Vivix. Sebelum ni tak bagi sebab saya takut mempengaruhi kadar kecairan darah mak sebab ambil Warfarin. Lepas 'study' punya 'study' dan yakin, saya tekad belikan mak Vivix beberapa hari lepas bila saya bawa mak balik KL ni. Dalam waktu terdekat ni akan buat test kecairan darah juga.

Alhamdulillah dalam tempoh 2 3 hari bagi mak Vivix ada peningkatan. Tangan mak yang dah mengerekot keras dah mula lembut dan ringan semula. Dan semalam abang dah 'train' mak berjalan guna tongkat satu berkaki empat. Memang dah boleh.
Syukurkan."

Banyak lagi testimoni Vivix yang terlalu mengujakan untuk dikongsi. Boleh baca lanjut di Page Kedai Vitamin Mama Nasih.






Anda tersangat patut mendapatkan produk hebat ini.
Untuk diri sendiri, suami, isteri, ibu, ayah, ibu ayah mertua, datuk, nenek serta sesiapa sahaja.

Ini peluang baik, anda bakal UNTUNG besar kerana harganya telah DITURUNKAN.

➣ PM ke inbox Kedai Vitamin Mama Nasih untuk ketahui harga yang telah diturunkan ini.
⌨ www.facebook.com/messages/KMamaNasih

✌ Usah bertangguh untuk sihat.
✌ Usah bertangguh untuk kembali bahagia.

✆ Cuma perlu SMS/WhatsApp kod VIVIX ke 011-2701 6822 (Natrah Mohamed) dan kami akan turunkan harga.

✌ Usah berkira untuk sembuh.
✌ Usah berkira untuk kembali ceria.

✆ SMS/WhatsApp kod VIVIX ke 011-2701 6822 (Natrah Mohamed)

Kami jamin anda berpuas hati dengan khasiat VIVIX ini.

P/s: Harganya bakal dinaikkan.

Terima Kasih,
#NatrahMohamed
Legasi Nasih Maju
011-27016822


Beli 2 dengan diskaun 5%


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design