Monday, March 28, 2016

3 Tips Terakhir DAO sebelum tutup majlis.

Natrah Mohamed di MMM
Assalamualaikum.

Alhamdulillah
Alhamdulillah
Alhamdulillah...

Allah bagi peluang untuk hidup, menyedut udara di muka bumi. Peluang untuk berbakti kepada ummah terbuka luas depan mata.

Nak cerita ni, 25-27 Mac 2016, saya sekali lagi ke IDCC, Shah Alam. Saya sertai Millionaire Marketing Mastery (MMM) yang dianjurkan oleh Dr Azizan Osman atau Richwork.

Perkara ni saya senyapkan. Hanya suami dan Allah taala saja tau saya akan sertai MMM ni. Pelbagai dugaan, rintangan, perancangan saya buat untuk sertai program ni. Saya nak pastikan saya berada dalam dewan IDCC itu dan serap sebanyak mungkin elmu2 oleh orang yang telah berjaya merubah ribuan manusia di Malaysia ni, daripada biasa-biasa kepada luarbiasa.

InsyaAllah, saya akan cerita lanjut tentang itu nanti.

Eh, awal bulan Mac ni, saya sudah sertai IMKK. Intensif Magnet Kekayaan dan Kejayaan. Dah baca ke belum pengalaman IMKK saya tu?
Baca di sini ya: IMKK part 1 dan IMKK part 2

Tips dari Azizan Osman
Saya buat status semalam, tanya siapa nak tips terakhir yang DAO berikan sebelum tutup majlis. Saya janjikan untuk PM setiap kawan-kawan yg komen: "Share la lagi Natrah" di status saya ni.

Ha, saya post sini jugak. Untuk peringatan kepada kawan-kawan peniaga. Sesuai untuk semua tau.

Ni 3 pesanan terakhir atau rumusan apa yang kami belajar sepanjang 3 hari dalam Millionaire Marketing Mastery.

1. Apa pun yang kita buat, semuanya kembali kepada kolam jiwa. Marketing paling utama adalah spiritual marketing iaitu dengan Allah taala.

2. Never give up. Keep trying until you get it! Jangan mudah berputus asa. Allah lihat usaha kita.

3. Jangan cuba nak buat semua. Fokus beberapa cara saja. Nanti boleh jadi gila 

Terima kasih sudi membaca.

Natrah Mohamed
#NotaSuriRumahBerniaga

Eh, ada yang nak join team saya? Banyak sangat tips dan panduan yang Dr Azizan berikan. Saya fokus sampaikan kepada team saya. InsyaAllah. Mereka insan2 istimewa yang banyak menyokong saya selama ini.

Terima kasih Team Legasi Nasih Maju.

Yang nak sertai LNM, boleh Pm saya, atau whasap ke 011-27016822.

Jumpa lagi dalam entri akan datang. Moga Allah rahmati kita semua.

#NatrahMohamed
#PengedarShakleeBangi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design