Sungguh tak sangka! Perempuan-perempuan itu pernah...

Assalamualaikum. Alhamdulillah. Masih berpeluang menulis di sini. Kali ni saya nak cerita , apa yang saya tak sangka dalam program MMM. Ala, Millionaire Marketing Mastery, anjuran Richworks, syarikat milik Dr Azizan Osman. Saya sertai MMM, daftar sendiri, ke Shah Alam naik komuter,…

Input terlampau banyak, kepala nak meletop?

Semalam saya baca post seorang peserta MMM dalam group kami. Terlalu banyak input yang dia dapat semasa program MMM, dia rasa nak meletop kepala, badan nak demam. Huish, bahaya tu. Eh, MMM ni singkatan kepada Millionaire Marketing Mastery. Anjuran Dr Azizan Osman yang saya sertai…

3 Tips Terakhir DAO sebelum tutup majlis.

Assalamualaikum. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah... Allah bagi peluang untuk hidup, menyedut udara di muka bumi. Peluang untuk berbakti kepada ummah terbuka luas depan mata. Nak cerita ni, 25-27 Mac 2016, saya sekali lagi ke IDCC, Shah Alam. Saya sertai Millionaire Marke…

Kenapa ia jadi pilihan rakyat Malaysia?

Alhamdulillah. VIVIX kini menjadi pilihan dan dipercayai ramai rakyat Malaysia. Tanpa bertangguh, ramai yang beli dan nikmati khasiat Vivix ini. Sebelum itu, kita perlu ketahui apakah Vivix ™ ini? ♥ Ia adalah sejenis sirup pekat berwarna merah yang terhasil daripada Anggur Muscad…

Wanita lebih hebat dengan ESP: 10 testimoni hebat dari ladang

Assalamualaikum.. Promosi Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee masih berlangsung ya. Cepat-cepat rebut peluang harga berbaloi ini sebelum ia berakhir. Nanti menangis air mata darah pun saya tak boleh nak tolong dah. Hihihi.. Ni, saya berikan 10 testimoni ESP. Masih segar dan ter…

Rambut gugur selepas bersalin? Oh tidak!

Assalamualaikum. Saya nak cerita, heheheh.. Lepas bersalin anak sulung, memang RAMBUT GUGUR teruk. Masa masih dalam pantang lagi. Saya sangat risau. Tapi orang cakap normal. Namun bagi saya banyak sangat yang gugur. Rasa macam tak normal! 😄😄😄 Bersalin dan berpantang anak ke 2, a…

Pengalaman IMKK: Part 2

Bismillah walhamdulillah... Saya nak sambung cerita pasal IMKK ni tau. Hehehe. Keterujaan masih terasa. Macamana saya boleh terlibat dan tahu pasal IMKK ni? Ha, IMKK ni dah lama. Tapi saya pun baru tahu. Ada kawan-kawan yang telah pergi, share di FB cerita mereka dalam IMKK. Sal…

Pengalaman dalam IMKK: Part 1

Bismillah walhamdulillah... 4 Mac 2016, seawal jam 6.30 pagi, saya, suami dan anak-anak bergegas ke Shah Alam. Menuju ke Ideal Convention Centre (IDCC) yang terletak di Seksyen 15. Tujuan kami mendaftar untuk IMKK yang katanya ada 4000 peserta bakal berkumpul di dewan besar ini.…
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...