Cara mudah menikmati dan merasai khasiat VIVIX

Teks: Natrah Mohamed.

Meh kita jenguk apa yang menarik untuk bulan Januari ini. Maksud saya, promosi oleh Shaklee la. Hehehe.

1. Beli 6 PERCUMA 1 VIVIX, minuman tonik ajaib yang menjadi pilihan ramai.



Atau
2. Boleh dapatkan VIVIX dengan diskaun 5% jika beli 2 botol. Ha, yang ni sekaligus melayakkan dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA. Syokk kan. Pengguna tegar Shaklee memang gunakan peluang untuk dapat jadi ahli PERCUMA ni dengan membeli produk-produk Shaklee. Jika beli VIVIX ni, pos pun PERCUMA. Yuran ahli dan kos pos dah JIMAT hampir RM80. Belum termasuk JIMAT 5% diskaun lagi kan. Nak daftar ahli Shaklee, boleh ke link ni : DAFTAR AHLI

Cerita lanjut pasal VIVIX? Meh baca sini :) 

3. Beli 3 DAPAT 4 Vitalea for Children. Jenguk album di FB saya untuk ketahui lebih lanjut tentang MULTIVITAMIN untuk anak ini.


Vita-lea for Children


4. Beli 3 DAPAT 4 Zinc Complex. Zinc Complex adalah suplemen wajib diambil oleh sang suami. Dan juga bagus untuk yang alami masalah rambut gugur, luka, berpantang, jalani pembedahan, malah pesakit diabetes pun sangat digalakkan ambil Zink Complex ini.


Zinc Complex


Ok, dalam entri ni saya nak share cara menikmati VIVIX yang dipanggil tonik ajaib ini ":)
Macam-macam cara menikmati vivix ni sebenarnya.


1. Minum

☆Hanya tuangkan pada sudu kecil kemudian minum begitu sahaja pun boleh atau bancuhkan ke dalam air masak isi bersama ais batu, Masya Allah sangat segar diminum dalam cuaca panas ni. 😉😋😋

** Untuk masalah kesihatan kronik atau penyakit kritikal, hubungi saya, saya sedia konsultasi sebaiknya mengikut keadaan pesakit.




.
. Cara kedua ; campurkan 1 sudu vivix + air minuman seperti jus oren atau performance drink (minuman isotonik), Subhanaallah bertambah segar dan bertenaga. Superb !


VIVIX dan Performance Drink

.


2. Pakai

☆Titiskan 1-2 titik Vivix atas piring untuk di buat masker dan sapu ke wajah, dan rasai perbezaannya. Jika ada jerawat insya Allah cepat kecut.😊 .

Masker VIVIX. Pinjam gambar Hafez Zaharuddin


3. Simpan

 Pastikan simpan Vivix di dalam peti sejuk samada di bahagian sejuk atau di bahagian sejuk beku. Ajaibnya vivix tidak beku kerana kepekatan kandungan bahannya😊 serta kandungan air yang sangat minima. 

SELAMAT MENCUBA.

Mahu dapatkan produk promosi bulan Januari ni, jangan lupa hubungi saya, Natrah Mohamed :)


Alhamdulillah terima kasih sudi jenguk blog ni dan baca entri ni. Moga bermanfaat :)

Jutawan. Muslimah. Dermawan. 
Natrah Mohamed 
Pengedar Shaklee No 1 Bandar Baru Bangi dan Seluruh Malaysia. 
011-27016822
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...