Cara pasang widget RECENT POST di blog

Ingin memasang widget yang cool? Sungguh mudah. Ikuti langkah-langkah mudah ini: 1-Dashboard Blogger 2-Layout 3-Add a gadget 4-Add HTML 5-Copy kod di bawah yang berwarna ungu tu. Paste dalam HTML 6-Save  7-View Blog. Siap! <script style="text/javascript" src="http://he…

Review Klinik Assalam, Seksyen 7 Bangi.

Teks: Natrah Mohamed Review Klinik Assalam boleh? Apahal tiba-tiba nak cerita pasal klinik orang ni? Hihi... ^-^ 3 tahun lepas, suami saya bagitahu, "Ada klinik baru buka kat Seksyen 7. Ada promosi pemeriksaan kesihatan. Abang nak buat la." Ha, ni tahun 2013. Saya lupa…

7 Panduan atasi anak memberontak

MEMBERONTAK...tengking, jerit, maki, rotan dan seumpamanya hanya akan membuatkan hati anak jadi semakin keras. “ANAK saya degil, tak mahu dengar cakap!” “Anak saya malas belajar setiap kali peperiksaan dan ujian di sekolah dia selalu dapat nombor corot!” “Anak saya malas solat, kal…

Cara pasang post template di entri blog.

Teks: Natrah Mohamed Jenuh la saya google cara nak letak ayat-ayat yang sama di entri. Dah la tak tahu apa perkataan yang perlu guna masa nak google. Taram saja. tak dapat-dapat.  Ini namanya malu bertanya sesat jalan. Bila saya bertanya di group KBJ (Kelab Blogger Jutawan), mak…

Pneumothorax yang membuka mata kami. Apa pneumothorax itu?

Teks: Natrah Mohamed. Entri ni, saya sesaja nak flashback balik. Oh, Throwback ye orang sekarang sebut? 29 dan 30hb Ogos lepas, melihat gelagat peserta BERSIH 4.0 di dataran Merdeka dan mengeluarkan baju kuning BERSIH 3.0 dari dalam almari, saya teringat apa yang sebabkan saya d…
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...