Vivix untuk semua

Khasiat vivix
Kecoh pasal vivix. Agen anti penuaan paling diminati ramai sekarang ni. Sebotol 180 ml.

Siapa yang perlu ambil vivix ni?

Semua!

Untuk mak
Untuk ayah
Untuk nenek
Untuk datuk
Untuk abang
Untuk kakak
Untuk diri sendiri.

Kenapa semua boleh? Kerana ia pakar membantu pelbagai masalah. Kencing manis, masalah jantung, buah pinggang, kanser, merokok, berat badan berlebihan dan pelbagai masalah kesihatan lain.

Yakin sangat ke vivix ni boleh sembuhkan?

Vivix adalah makanan kesihatan yang membantu membina sel-sel dalam badan kita. Sel adalah makhluk terhalus dalam badan kita, yang setiap hari berjuta-juta sel dimusnahkan kesan radikal bebas. Bila berjuta-juta yang musnah, badan kena bina dan perbaiki balik.

Kalau tak baiki balik macamana?
Badan kita jadi lemah, cepat nampak tua, penyakit-penyakit senang bertenggek.

Semakin berusia kita ni, keupayaan badan untuk membina dan baiki balik sel tu makin berkurang dan lemah. Jadinya, inilah fungsi vivix. Baiki dan bina dengan lebih efisien. Bila sel badan dapat bantuan daripada VIVIX, penyakit-penyakit yang bertenggek pun dapat dipulihkan kerana kerana sistem badan kita otomatik kembali pulih.

Vivix ni siapa layak makan?

Semua.

Cikgu, pensyarah, doktor, surirumah, geng motor, Ustaz, ulamak, pakar IT, penoreh getah, pembantu makmal, suami mithali, ibu anak 10, bapa soleh, penjual ikan, nelayan laut dalam atau pemilik bot kecil.

Samada sihat atau sakit. Semua layak. Yang sakit wajib kena makan vivix ni. Ikhtiar untuk sembuh. Yang sihat pun kena makan. Ikhtiar untuk cegah penyakit.

Promosi VIVIX untuk Bulan Julai ni hingga esok saja. Nak atau mahu? Boleh whasap saya, Natrah Mohamed 011-27016822 atau emel ke natrah.mohamed@gmail.com.

Khasiat Vivix yang menyeluruh
Oleh kerana khasiatnya yang menyeluruh untuk semua. Maka ia menjadi fenomena sekarang ni. Isteri bagi kepada suami. Cucu bagi kepada nenek. Anak bagi kepada Mak ayah, suami bagi untuk isteri tercinta. Mama bagi untuk anak yang tersayang.

Nak hadiahkan vivix buat keluarga tersayang? Hubungi saya segera.

Natrah Mohamed.
Pengedar Shaklee seluruh Malaysia.

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...