expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Sunday, July 12, 2015

Rahsia bagaimana saya kurus!


Menjadi idaman setiap orang untuk kurus!

Dan macam-macam cara akan diikhtiarkan untuk kurus!

Ada yang menjadi dan ada yang tak menjadi.

Teknik macam-maca ada.

Dan nak mencari yang sesuai tu memang susah.

Paling susah nak kawal nafsu makan dan pelahap masing-masing tu kan. 

Kussss semangat...mental abih bak hang. hehehe.. 

Saya sebelum dan selepas. Berjaya turunkan hingga 49kg daripada 60kg.

Nak kena konsisten lagi...fuhhh. Tu le yang selalu slim dan diet program fail tu.

So mcm mana nak tau apa yang patut kita amik dan amalkan dalam mencapai berat yang ideal secara SIHAT dan SEIMBANG!

Perlulah konsultan lebih-lebih lagi dgn mereka yang mmg betul-betul dah berjaya 😊



Nak tau rahsianya???
Nak cite panjang tapi saya akan bagi pada mereka yang berminat aje.

Sebelum mula puasa, berat saya 53kg, seminggu lebih berpuasa, berat saya turun hingga 49kg. Ha, syok habaq hang!


Komen di ruang post ini untuk saya hubungi dan pm mengenai rahsianya 👌👌👌
.
Say "i nak kurus"
.
📲📲📲 011-27016822. Natrah Mohamed
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

KENALI SHAKLEE

 photo KENALISHAKLEE_zpsjhrkr5w4.jpg
 photo PRODUKSHAKLEE_zpslwr9bj4b.jpg
 photo CADANGANVITAMIN_zps9fostmqa.jpg
 photo SERTAIKELUARGAKAMI_zpsnwpjxnay.jpg
 photo PENGEDARSHAKLEE_zpsu3sbu1d3.jpg
 photo CAWANGAN SHAKLEE_zpsbm1dxcgx.jpg

Pengunjung

Designed by NH Design