Ramai pakat rebut hadiah percuma dari Shaklee

Teks: Natrah Mohamed

Lama betul saya tak mencoret di sini. Rindu nak menulis panjang-panjang. Tapi kekangan masa. Ahaha.. Maklumlah Suri rumah berkerjaya dari rumah.

Ok. Nak maklumkan berita penting ni. Bermula bulan ni, Mei hingga Oktober 2015, Shaklee akan bagi sebotol Vitalea PERCUMA dengan setiap pendaftaran keahlian. Daftar ahli, beli barang walaupun 1 barang, Shaklee akan bagi Multivitamin ni PERCUMA.

Kenapa pulak ye Shaklee baik hati sangat nak bagi PERCUMA?

Sebab... Tahun 2015 ni adalah ulangtahun ke 100 multivitamin ni. Oh. Dah seratus tahun? Ya. Ia vitamin pertama di dunia. Nama vitamin yang semua orang guna sekarang pun, Dr Shaklee yang bagi nama. Vitalize Mineral. Disingkatkan jadilah Vitamin.

Multivitamin pertama dicipta pada tahun 1915
Inilah dia vitamin pertama dicipta. Dulu dikenali sebagai Vitalize Mineral. Dulu berbentuk cecair tau.
Kemudian namanya ditukar ke Vitamin. 90 tahun dulu, ia diubah bentuk kepada tablet. Kemudian disebut Vita-lea kerana pelbagai vitamin dan mineral. Ada 30 nutrisi harian lengkap dalam setiap tablet yang diekstrak daripada sayur dan buah.

Manfaat utama Vitalea
Vitalea ini memang menjadi vitamin pilihan saya dan suami. Kerana kami sedar, kami ni makan tak cukup lengkap seperti piramid makanan. Hahaha.

Vitalea ni bantu bagi tenaga untuk badan. Alhamdulillah. Badan tak lah melepek penat walaupun seharian mengurus rumah dan bisnes Shaklee. Hihi.

Vitalea percuma untuk rakyat Malaysia
Siapa nak dapatkan vitalea (multivitamin) percuma ni, kena cepat-cepat hubungi saya. Natrah Mohamed 011-27016822. Cepat berhubung dengan saya, cepatlah dapat kan? Sekarang ni sudah bersusun dalam waiting list saya untuk dapatkan vitalea ni.
Senang sangat nak dapat PERCUMA.
1. Daftar ahli Shaklee dengan yuran RM79 termasuk kos penghantaran.
2. Beli barang-barang Shaklee. Tak kiralah barang apa pun. Asalkan produk shaklee. Satu pun boleh. Satu set pun boleh.

3. Saya daftar kan. Dan anda tunggu Vitalea PERCUMA sampai ke muka pintu anda.

Senangkan? Yuran ahli rm79 saja. Harga pasaran Vitalea rm88. Uish. Daftar ahli lagi murah. Kan?

Ok, jangan bazir masa. Hubungi saya: Natrah Mohamed 011-27016822. SMS/ WhatsApp/ Telegram/ telefon. Mana-mana yang mudah. Atau emel ke natrah.mohamed@gmail.com

Natrah Mohamed
Pengedar Shaklee Bandar Baru Bangi.
Pengeposan seluruh negara.

Location: Bandar Baru Bangi, Malaysia
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...