6 Kesan kekurangan kalsium pada badan

Teks: Natrah Mohamed Sumber: Blog  Vitamin Suci Dulu kan, saya selalu lenguh-lenguh badan, sakit belakang, kaki saya, bila jalan terlalu lama, cepat lenguh hingga sebabkan cramp. Masa tu, saya tak tahu, ia berpunca akibat tak minum susu. Badan tak cukup kalsium. Eh, tapi jangan sal…

Berpantang dengan apa?

Teks: Natrah Mohamed Ini set pantang yang saya guna. Set berpantang Shaklee, pilihan ramai. Pilihan no 1 rakyat Malaysia. Betul. Ramai yang guna rupanya. Baca koleksi testimoni  berpantang dengan Shaklee . Ada 6 produk utama dalam Set Pantang Shaklee ini. Iaitu, Vitalea, Zink Comple…

7 Testimoni berpantang dengan Shaklee

Teks: Natrah Mohamed Alhamdulillah, Pengalaman berpantang dengan produk Shaklee sangat mengujakan. Jauhlebih membahagiakan.  Ini pengalaman saya sendiri: Anak pertama saya, makan set jenama lain. Tak habis sebab mula makan lambat. Lepas 2 minggu saya mula makan. Anak kuning. Badan …

Kulit anak lebih cerah dan bersih tanpa ruam

Teks: Natrah Mohamed. Beberapa hari lepas, saya terlihat gambar seorang ibu kongsikan tentang kulit anaknya yang bertambah cerah selepas mengambil Meal Shakes. Teruja juga saya sebagai seorang ibu. Haha.. Maklumlah,kulit kita tak berapa nak cerah, kulit anak pun ikut kita la kan.…

Kesihatan anda, kepuasan kami

Teks: Natrah Mohamed Saya mula mengguna Shaklee pada 2012. Produk pertama yang saya guna adalah, Alfalfa Complex. Untuk masalah angin dan gastrik. Alhamdulillah, suka sangat. Setiap kali badan berangin, saya cepat-cepat makan alfalfa. Alhamdulillah. Mei 2013, saya mula mengambil E…

24 Kesan kurang minum air masak

Teks: Natrah Mohamed. Sumber: Blog Seribu Pilihan Sejak dari kecik, saya kurang minum air masak. Mungkin ini punca saya selalu sakit-sakit dan lemah badan. Sejak berkahwin, suami selalu ingatkan untuk minum air masak sebanyaknya. Waktu mengandung lagilah. Suami selalu tanya, minum…

Upin Ipin tiada, kita main taman saja.

Teks: Natrah Mohamed. Pagi semalam, kami bertolak ke Putrajaya jam 11 lebih. Dalam perancangan, mahu keluar jam 10 pagi, tapi pelbagai benda perlu diurus. Maklumlah anak-anak saya jarang keluar awal-awal pagi. Bangun pun lambat la kan. Apa mahu buat di Putrajaya? Sudah berminggu-m…

Puding Raja

Teks: Natrah Mohamed. Puding ini kawan suami di pejabat sekaligus downline Shaklee kami yang jual. Katanya ambil dari Pahang. Apa yang bezanya dengan puding lain? Yang pertama kenapa letak nama raja? Kerana ada lapisan atas yang berwarna kuning. Ala-ala roti jala gitew. Tapi warna …

15 kelebihan membaca al Quran

Teks: Natrah Mohamed. Malam tadi, kumpulan-kumpulan Shaklee yang saya sertai rancak membincangkan Kelebihan Surah al-Waqiah dan surah Yaasin. Kajian oleh downline saya, Puan Sabrina, banyak hadis yang menceritakan kelebihan kedua-dua surah ini adalah hadis lemah dan hadis palsu. N…

Hantaran berbaloi untuk pasangan

Teks: Natrah Mohamed Gambar: Sumber Google Cuti sekolah sudah bermula. Yeay. Musim orang kahwin, bertunang dan mengadakan pelbagai majlis. Yang paling menjadi pilihan adalah majlis kahwin. Kan? Ok, ada yang sedang mencari hantaran mudah tetapi sangat berbaloi? Berkhasiat dan me…

Sabun basuh yang super jimat

Teks: Natrah Mohamed Jangan ingat Shaklee hanya keluarkan produk-produk makanan sahaja. Set kebersihan rumah juga ada. Ini sabun basuh baju Shaklee, atau nama glamernya: Fresh Laundry Concentrate. Saya mula menggunakannya pada Julai tahun lalu. Saya telah jatuh cinta dan sangat suk…

Solat sunat Dhuha, doa dan cara laksanakannya.

Teks: Natrah Mohamed Malam tadi, kami berbincang tentang solat Dhuha dan Tahajud. 2 amalan yang jadi pegangan team kami. Team Jutawan Shaklee. :) Saya diberi peluang oleh Allah untuk berkongsi tajuk ini dalam group Next Project 8. Group telegram yang menghimpunkan bakal-bakal supe…

Nafiz di'Naruto'kan oleh Nasih

Teks: Natrah Mohamed Alkisahnya, semalam, lepas bagi salam solat sunat lepas maghrib, Nasih sengih-sengih panggil "Mama, tengok adik tu." Sambil dia angkat dan tayang-tayang permanent marker di tangan. Nafiz pula datang mahu rebut marker tu. Terkejut tengok muka Nafiz, …
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...