Anak-anak tiada selera makan patut cuba.

Teks: Natrah Mohamed

Anak saya, Nasih mula diperkenalkan dengan Meals Shakes ini pada April tahun lepas. Masa itu selera makannya tidak menentu, Badanpun kurus. Sayur memang tidak disentuh langsung. Risau saya ni. Macam tak bagi anak makan, padahal dah pujuk makan pun. Cuma sikit yang dimakan. 
Saya dapat sampel Meal Shakes semasa beli ESP untuk masalah diabetes sewaktu mengandung. Waktu itu saya mengandung 7 bulan. Bacaan gula dalam darah lebih dari bacaan normal. Alhamdulillah, bacaan gula kembali ke paras normal selepas mengambil ESP.

Eh, sambung cerita Meal Shakes. Saya campurkan Meal Shakes dalam minuman Nasih. Satu sudu saja. Saya perasan selera makannya bertambah. Sekejap-sekejap minta saya gorengkan telur, nak makan dengan nasi. 
"Mama, tolong masak ni boleh? Amad nak makan." Nasih hulurkan roti paratha yang diambil dari peti ais. Roti paratha makanan kegemarannya. Selalunya sekeping dah cukup, tapi sejak makan meal shakes, 2 biji pun habis. hehehe..

Ok, kita tengok testimoni ibu-ibu bahagia di bawah:










Ok, bagi yang mahu dapatkan Meal Shakes yang istimewa ini, boleh roger saya ye.
  Natrah Mohamed 011-27016822 (SMS/WhatsApp)
Lawat juga page saya, Vitamin Untuk Anak.
Penghantaran ke seluruh Malaysia, COD di Bandar Baru Bangi dan sekitarnya.

Terima kasih, jemput datang lagi ke blog kami. :)

Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...