Chewable Vitamin C

Ini vitamin kegemaran kami sekeluarga. Kegemaran utama Nasih sebenarnya. Jika ke mana-mana terutama apabila balik kampung, saya ingatkan Nasih untuk bawa bersama, letak dalam beg purple kesayangannya. Letak di bahagian poket luar. Supaya senang nampak dan boleh segera makan. Kele…

Vitamin C Kegemaran kami sekeluarga

Teks: Natrah Mohamed Nasih suka sangat dengan Vitamin C Chewable. Inilah vitamin yang selalu diminta oleh Nasih. Apabila dia demam, saya mintanya makan selang sejam. Alhamdulillah, demamnya tak lama. Sehari saja demam, terus kebah. Selain vitamin C ini, saya juga berikan Nasih se…

Nasih dan lukisan

Teks: Natrah Mohamed Tengah sibuk-sibuk layan mesej pelanggan Shaklee. Ahmad Nasih datang bawa buku lukisan dia. Buku yang sudah hampir penuh dengan lukisan orang-orang dan segala haiwan (dilukis oleh Mama atas permintaannya) dan contengannya. "Mama, ni Acik Nabilah kan?"…

Anak kecil dan wuduk

Teks: Natrah Mohamed Ini posting saya dalam FB pada 8 Oktober 2013. Saya salin balik ke sini. Minggu lepas saya membaca Kak  Mutiara Ns  menulis beliau membasahkan anak-anak dengan air wuduk. Maksudnya, sambil memandikan anak, anggota-anggota wuduk dibasahkan sambil berdoa seperti k…

Dapat saguhati.

Hari ini, sempat saya menyertai perlawanan bowling bersama geng Nisa' Serdang. Ini kali pertama saya sertai main bowling. Sebelum ini pernah sebenarnya. Dalam games dalam laptop. Hehehe.. Saya sepasukan dengan penuh semangatnya melakukan jatuhan pin. Terpaksa diakui, team …

Anak-anak tiada selera makan patut cuba.

Teks: Natrah Mohamed Anak saya, Nasih mula diperkenalkan dengan Meals Shakes ini pada April tahun lepas. Masa itu selera makannya tidak menentu, Badanpun kurus. Sayur memang tidak disentuh langsung. Risau saya ni. Macam tak bagi anak makan, padahal dah pujuk makan pun. Cuma siki…

Vitamin larangan

Meal Shakes. Adalah vitamin yang suami saya larang keras untuk saya ambil. Hehe.. Antara fungsi dan kelebihan meal shakes ini untuk bantu tambah selera makan. Jadi untuk elakkan saya lebih berselera makan, meal shakes ini memang tak boleh diambil. Ia sesuai untuk suami saya sert…

Tempahan raya full

Bukan saya ambil tempahan raya. Tapi gambar ini diambil di kedai jahit. Tempahan sudah ditutup. Fuhh, Rakyat Malaysia ni memang laju. Hihi. Namun, saya masih mencari Kedai atau individu yang boleh terima tempahan. Ada beberapa pasang kain yang mahu dijahit. Pemberian orang, kena …

Bijak menggunakan telefon bijak

Teks: Natrah Mohamed. Sebagai suri rumah, berkerja di rumah sebenarnya, dengan 2 anak bujang yang sedang membesar dan aktif, banyak kerja perlu dilakukan. Kerja - kerja atau perkara yang mahu dilakukan saya listkan. Tulis dalam buku catatan yang biasa saya gunakan. Biasanya saya tul…

Cadangan Vitamin

Berikut merupakan cadangan vitamin Shaklee. Hubungi Natrah Mohamed  011-27016822 (SMS/WhatsApp) untuk dapatkan konsultasi PERCUMA dan terbaik. Set A (Kesihatan Optimum / Basic Set) 180bj   Vita-lea (Multivitamin) 120bj   B-Complex 180bj   Sustained Release Vita-C Set B (Ibu Menyusu) 180…

5 Perbezaan antara Meal shakes, ESP dan Cinch

Teks: Natrah Mohamed  Meal shakes, ESP dan Cinch Shake adalah produk Shaklee yang ada di rumah saya. ESP dan Cinch untuk saya. Bertujuan mengenyangkan, mengatasi gastrik dan menambah tenaga. Meal shakes untuk anak bujang saya, Ahmad Nasih dan lelaki macho iaitu suami saya. Memban…
Powered by Blogger.

Blog Archive

Legasi Nasih Maju

Legasi Nasih Maju
Pengedar dan pembekal produk kesihatan dan kecantikan Shaklee

Anak Pintar Cerdas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...